Najaars evenement op 17 oktober 2020

  • mei 2, 2020
1080 607 schipperskring
print

Programma najaars evenement op 17 oktober 2020.

“Bij de sluizen van IJmuiden heb ik jou vaarwel gekust” zong Koos Manders ooit visa32.dll 다운로드. Omdat het de laatste keer is dat wij dit najaar het evenement organiseren hebben we gekozen voor de locatie waar de grootste sluizen ter wereld worden gebouwd. We verzamelen voor een verrassend samenzijn bij restaurant ”Sea You” in Wijk aan Zee Download Terraria Bokdol. Hier is voldoende parkeergelegenheid. We beginnen het programma met koffie/thee en twee broodjes en vervolgens schepen we in op de Koningin Emma voor een korte overtocht naar het bezoekerscentrum SHIP IJMUIDEN waarna, in verband met de beperkte ruimte in het centrum, ons gezelschap wordt gesplitst Download labview 2015. De ene helft wordt afgezet bij het bezoekerscentrum en de andere helft blijft aan boord voor een rondvaart langs de sluizen in aanbouw en bij goed weer mogelijk ook een stukje over de Noordzee 제 5 공화국. Na anderhalf uur varen wordt er gewisseld. Om ± 16.30 uur worden we op de Koningin Emma herenigd om gezamenlijk terug te varen naar restaurant Sea You voor een voortreffelijk diner Download Full Memory.

12.30 uur Aankomst restaurant Sea You voor ontvangst met koffie/thee en twee broodjes.
13.30 uur Inschepen op Koningin Emma voor bezoek SHIP IJmuiden c.q 불한 사전 다운로드. rondvaart. Tijdens de rondleiding kopje thee/koffie en koekje.
15.00 uur Wissel
16.30 uur Worden we weer afgezet bij restaurant Sea You voor het diner bestaande uit:
– Tomatensoep
– Varkenshaas (met of zonder pepersaus) of Catch of the day (vis)
– Dessert huisgemaakte chocolade brownie met een bolletje vanille-ijs
We worden verzocht om vóórdat we aan boord gaan kenbaar te maken wie er vis en wie er vlees eet poi jar 다운로드.
Alle gerechten zijn lactosevrij.
————————————————————————————————-
Inschrijving najaarsevenement 2020 ”In aanbouw zijnde sluizen” te IJmuiden Download the Silent Sword comic.
Door overmaking van €55,- per persoon op rekeningnummer NL70 RABO 553918168 t.n.v. J. C. Christiaanse e/o M. A. Christiaanse ’t Hart

Graag nog even Uw aandacht voor:
Het juiste adres in Wijk aan Zee is:
Café Restaurant Sea You
Reyndersweg 2
1951 LA Velsen-Noord
Noordpier, bereikbaar via Wijk aan Zee
P.S pc용 카톡 다운로드. Inschrijving en betaling gaarne vóór 1 oktober.
In verband met de beschikbare ruimte moeten we het maximum aantal deelnemers beperken tot 70 personen Download Maskrider Wizard. Dus wees er op tijd bij!