SKVR-Midden

UITNODIGING HEMELVAARTWEEKEND A/D KAGER PLASSEN

Afgelopen jaar hielden we onze bijeenkomst op de WesteinderpIassen omdat we de eigenaren van met name de kleinere SKVR schepen uit het Groene Hart van Holland tegemoet wilden komen. (In de Randstad wonen heel veel SKVR leden) En …… we konden enkele nieuwe deelnemers verwelkomen. In navolging van dit succes gaan we nog een stapje verder en hopen op een nog grotere opkomst.

We hebben een unieke locatie gevonden op de Kagerplassen en zijn van harte welkom bij de Unie van Watertoeristen. We gaan het Hemelvaartweekend doorbrengen op het eiland Oude Kooi. ( Invaren vanaf de Kever, de noordelijke ingang “Nieuwe Haven”) We starten het weekend op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei rond 17.00 uur en eindigen het weekend op zondagmorgen 2 juni na het ontbijt. In de programmering op de tussenliggende dagen houden we rekening met de fysieke mogelijkheden en leeftijden van de deelnemers en het weer. Er zijn geen verplichtingen t.o.v. deelname aan onderdelen. Wanneer iedereen het naar zijn/ haar zin heeft dan is voor ons het weekend geslaagd en als we dan ook nog samen leuke dingen kunnen doen dan is dat een bonus.
Dus schroom niet en geef je op!

Opgave bij voorkeur per mail aan Piet Jan Tuinema; tuine120@ kpnmail.nl of telefoon 0314-557662

Hemelvaartsweekend 25-28 mei 2017

 

Tijdens het weekend is door Won Tuinema een mooie impressie van een aantal zeilende SKVR-schepen gemaakt die u hier kunt bekijken. Een foto-impressie volgt zodra deze beschikbaar zijn.