Nieuwjaarsbijeenkomst 18 januari 2020

  • november 17, 2019
900 390 schipperskring
print
De traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst zal dit jaar plaats vinden op de Museumwerf Vreeswijk te Nieuwegein. Een paar jaar geleden hielden we daar al een Najaarsbijeenkomst en hebben ervaren dat dit een sfeervolle entourage is Download the latest 2019. Het is een mooi alternatief voor de werf in Deil.

Het bestuur verwelkomt u graag op zaterdag 18 januari. Vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar Download Warcraft 1. Op het programma staat een presentatie door de Waddenvereniging over de huidige staat van ons nationale erfgoed De Wadden met daarbij ook de bedreigingen vanuit de klimaatveranderingen Download Temerre. Verder wil het bestuur zijn plannen voor het samengaan met de VSRP uitgebreid toelichten en met u daarover in discussie gaan. De lunch om ca. 12.30 uur, natuurlijk ook met erwtensoep, alsmede de borrel worden verzorgd door de vrijwilligers van het Museum Download the drumline. Wij verwachten af te sluiten tussen 15.00 en 16.00 uur.

Wat verder nog van belang is:

  • De capaciteit is beperkt, zodat we een maximum aantal deelnemers van 90 moeten hanteren, dus geef u tijdig op via ledenadministratie@schipperskring.nl (mail) Computer Excel. Uw bijdrage kunt
    u reeds voldoen door overmaking van € 17,50 p.p. op het bekende rekeningnummer: NL 49 RABO 0313 1167 25 t.n.v. Schipperskring Cartrider Rush for free.
  • Houd de site in de gaten w.b. overschrijding van het maximaal aantal inschrijvingen.
  • Veiligheid: de Museumwerf is deels een industriële werkplaats met werkende machines en allerhande obstakels, afgezet met hekken, oneffen terrein en open water zonder beveiliging; wees voorzichtig centos iso 파일 다운로드.
  • Parkeren: kan niet op het terrein van de Museumwerf Vreeswijk (m.u.v. invaliden); parkeren kan (beperkt) op het parkeerterrein rechts naast de toegang, in de woonwijk, in het verlengde van de Wierselaan bij het Fort (2 minuten lopen) of aan de overkant van het water (Prins Hendriklaan tegenover huisnummer 28) met toegang tot de werf middels het handbediende voetveer;
  • Openbaar vervoer: u kunt met de buslijn 77 vanaf Utrecht c.s 우라레타운. naar de Museumwerf Vreeswijk komen, bushalte ‘Museumwerf’ voor de deur.

Op 12 januari hebben zich 59 personen aangemeld.